Cum cumpar?


ALEGEREA PRODUSELOR

SECTIUNEA ANVELOPE:
·    Cautare rapida prin folosirea filtrului rapid prin introducerea latimii, inaltimii si diametrului anvelopei, fara alte caractere; ex. 1856515
·    Cautare avansata prin folosirea filtrelor care contin urmatoarele criterii de cautare: latime, inaltime, diametru, indice de sarcina, indice de viteza, sezon
·    Filtrari suplimentare dupa marca anvelopa, stoc si sortare dupa pret
·    Selectarea anvelopei, introducerea cantitatii dorite, click pe butonul Adauga in cos

SECTIUNEA JANTE:
·    Selectarea tipului de janta: aliaj sau otel
·    Selectare marca, model si motorizare masina
·    Filtrari suplimentare dupa dimensiune janta, stoc si producatori
·    Casuta ABE: in cazul in care bifezi aceasta casuta se vor cauta doar jantele compatibile cu masina introdusa
·    Simulator autovehicul pentru vizualizarea jantelor
·    Pentru a cumpara jante este necesar sa completezi formularul din josul paginii, dupa care vei fi contactat, in cel mai scurt timp posibil,  de catre un reprezentant Auto-Ovarom.


COSUL DE CUMPARATURI:

In partea de sus a paginii puteti vizualiza produsele adaugate in cosul de cumparaturi. In aceasta sectiune exista optiunile de modificare sau de stergere a cumparaturilor.

·    formularul de comanda rapida: completezi datele solicitate in formular si apesi butonul Trimite comanda. Vei fi contactat de un reprezentant de vanzari pentru finalizarea comenzii.
·    un cont pe care ti-l creezi pe site-ul nostru. Dupa caz, se folosesc optiunile Autentificare sau  Inregistrare. Dupa selectarea produselor trebuie sa specificati modul de facturare: persoana fizica sau persoana juridica.

Pentru livrare ai urmatoarele optiuni: livrare produse la adresa din cont, alta adresa de livrare (buton Adauga/modifica) sau ridicare produse de la unul din magazinele Auto-Ovarom.
Selectezi modul de plata, dupa care dai click pe butonul Comanda produsele.
Se va afisa varianta finala a comenzii. In cazul in care toate informatiile din comanda sunt corecte, dai click pe butonul Lanseaza comanda.
Dupa lansarea comenzii vei primi un  e-mail automat de confirmare primire comanda, dupa care vei fi contactat telefonic de un reprezentant Auto-Ovarom pentru a confirma comanda lansata.

In cazul in care doresti sa comanzi produse care nu se afla in stoc, SC AUTO-OVAROM SRL isi rezerva dreptul de a solicita un avans de 30% pana la 100% din valoarea produselor.
Produsele comercializate prin intermediul www.anvelopeovarom.ro sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.
Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produs.
In pretul anvelopelor este inclusa ecovaloarea/taxa verde.